Ζούμε στην Αθήνα. Κατοικούμε στο Web.

10 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση των social media, οι πελάτες σας διψάνε για μία ουσιαστική σχέση. Θέλουν να μάθουν παραπάνω για εσάς, θέλουν να διαδράσουν, να διαβάσουν, να δουν και να νιώσουν όλα τα πράγματα που κάνουν μοναδικό το μπράντ σας, την καμπάνια σας, τον οργανισμό σας. Ιστορίες από παλιά, καινοτομίες από το σήμερα, αυθεντικά στιγμιότυπα, λεπτομέρειες στα συστατικά του μπράντ σας που απογειώνουν την εμπειρία των πελατών σας. Ποιότητες ριζωμένες σε αυτά που με τόσο κόπο προσφέρετε όλα αυτα τα χρόνια, γνήσιες ιστορίες απο την παραγωγή στην εμπειρία του πελάτη, παραμύθια που πλέκονται γύρω από αυτά, εικόνες, όλα μαζί φτιάχνουν μία αυθεντική ταυτότητα. Εμείς, είμαστε εδώ για να αναπτύξουμε αυτές τις ιστορίες μαζί σας, να ξεδιπλώσουμε συναισθήματα και να χρωματίσουμε εμπειρίες. Ετσι φτιάχνουμε αυθεντικό περιεχόμενο με νόημα για σας και τους πελάτες σας. Όσο χρειάζεται, όποτε χρειάζεται για ότι χρειαστείτε, χωρίς υπερβολές και χωρίς θόρυβο.

Επένδυση με νόημα

Νοηματοδοτούμε την επένδυσή σας. Δημιουργούμε για εσάς αυθεντικό περιεχόμενο με προστιθέμενη αξία. Και θέτουμε τα πιο διεισδυτικά μηνύματα στην υπηρεσία του μπραντ σας.

Στοχευμένο περιεχόμενο

Με τα social media μπορείτε να μιλάτε σε 20 ομάδες πελατών ταυτόχρονα, αλλά με διαφορετικά μηνύματα, σχεδιασμένα ειδικά για το κάθε ακροατήριο. Σχεδιάζουμε για σας το μήνυμα που θα «μιλήσει» στον κάθε πελάτη ξεχωριστά και… αγαπησιάρικα.

250 μικρά κείμενα το μήνα

Κανείς δεν θέλει να χάνεται σε μακροσκελή κείμενα χωρίς να βρίσκει αυτό που αναζητά. Ούτε οι πελάτες σας. Δουλειά μας είναι να φέρουμε το μπραντ σας μπροστά στα μάτια τους.

Μοιάζει με διαρκή διαχείριση κρίσης

Το web ρέει αδιάκοπα. Δίκτυα ανθρώπων συνδέονται και ανταλλάσσουν αστραπιαία εμπειρίες και υλικό. Είμαστε εδώ 24/7 για να το διαχειριστούμε.

Aνανεώστε το περιεχόμενο στον εταιρικό σας ιστότοπο

Επενδύστε σε ένα μπλογκ

Φτιάξτε μαζί μας ένα βίντεο 20 δευτερολέπτων

Κατασκευάστε μικρές εφαρμογές με περιεχόμενο για κάθε ομάδα πελατών

Διμιουργήστε ένα brand timeline

Oμογενοποιήστε τα κειμένα που συναντούν οι πελάτες σας

Επενδύστε σε μια αγγλόφωνη παρουσία! Οι πελατες σας την προσδοκούν.

Πολλές εταιρείες ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε περιεχόμενο (content) αλλά δεν διαθέτουν τους πόρους για να γυρίσουν διαφημιστικό και να τρέξουν παράλληλα μία social καμπάνια. Ευτυχώς δεν χρειάζονται και τα δύο: το περιεχόμενο είναι το καινούριο διαφημιστικό.

Το social περιεχόμενο εμπλέκει τους χρήστες, τους βρίσκει εκεί που περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους και τους μεταφέρει τα μηνύματα που θέλετε, στοχευμένα. Το περιεχόμενο ταξιδεύει απλόχερα, από μία αναζήτηση στο Google προς τον ιστότοπό σας, από μία ανάρτηση στο Twitter, στη σελίδα όπου φιλοξενείται η εφαρμογή σας, από ένα διαγωνισμό Facebook, στην κινητή συσκευή των πελατών σας. Μαζί του ταξιδεύουν και όλα τα σχόλια των χρηστών για το μήνυμά σας.

Εμείς, παράγουμε αυτό το περιεχόμενο για εσάς, ώστε να κάνει αυτό το ταξίδι απλά, εύκολα και σίγουρα.

Μαζί στην κάθε Αλλαγή

Τα social media έφεραν μαζί τους μία μεγάλη αλλαγή. Είμαστε σύμμαχοί σας στο πότε και πόσα αλλάξατε ήδη και πόσα θέλετε να αλλάξετε ακόμη.

Οι πελάτες σας περιμένουν

να επενδύσετε στην εμπειρία τους. Περνάνε πια περισσότερη ώρα στο Ίντερνετ και σας θέλουν μαζί τους.

Βαρέθηκαν τους διαγωνισμούς

Οι πελάτες σας δεν χρειάζονται δόλωμα. Έχουν κουραστεί να τσιμπάνε. Διψούν για καθαρό και έξυπνο περιεχόμενο. Αναζητούν την έμπνευση.

Είμαστε στον αέρα

Βγαίνουμε μαζί στον αέρα και πετάμε παρέα! Όλα γίνονται την ίδια στιγμή, ζωντανά, άμεσα, διαδραστικά. Ελάτε να συγκατοικήσουμε στο web!